Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Πιο εύκολη του Μοσκέρα!!

Θεωρητικά πιο εύκολη φαντάζει η περίπτωση ο Πέδρο Μοσκέρα να καταλήξει στον Ολυμπιακό σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες (Τζόναθαν, Σάντσεθ και Πέδρο Λεόν) που κοιτάζει από την Ισπανία ο Μίτσελ.

Πιο εύκολη του Μοσκέρα
Τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή από τις δεύτερες ομάδες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να πάρει ο Μίτσελ, σύμφωνα με όσα γράφει η SportDay.

Όπως είναι γνωστό, ο Ισπανός τεχνικός έχει επαφές για τους Τζόναθαν Ντος Σάντος και Ιλιε Σάντσεθ της Μπαρτσελόνα και τους Πέδρο Λεόν και Πέδρο Μοσκέρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η πιο εύκολη, όμως, από όλες τις περιπτώσεις φαντάζει εκείνη του Μοσκέρα, αφού δεν υπολογίζεται στη «βασίλισσα» (αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού) και πολύ δύσκολα θα μείνει στη Χετάφε.

Ο 25χρονος παίκτης είχε συνεργαστεί πριν από δύο χρόνια με τον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος τον χρησιμοποίησε στον άξονα (εσωτερικός μέσος στο 4-3-3) και στα άκρα της επίθεσης.

Ακόμη ένα θετικό στοιχείο είναι πως είναι αριστεροπόδαρος και οι Πειραιώτες θα ψαχθούν για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Γκρέκο.

Στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο 50χρονος τεχνικός έχει μιλήσει με τον παίκτη και δεν αποκλείεται άμεσα να σημειωθούν εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, ελάχιστες μέχρι και ανύπαρκτες είναι οι πιθανότητες για τους υπόλοιπους.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: