Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Κλοπ: « Τελικός όπως… Έβερεστ»

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισε το δρόμο προς τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Γιούργκεν Κλοπ, παραλληλίζοντας τον, με την ανάβαση του Έβερεστ!

Κλοπ: « Τελικός όπως… Έβερεστ»
Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες και παρότρυνε τους παίκτες του να τα δώσουν όλα, ώστε να εκμεταλλευτούν αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να αναδειχθούν πρωταθλητές Ευρώπης.

«Πρέπει να είστε έτοιμοι και να προσέξουμε τις λεπτομέρειες. Είμαστε δυο πολύ δυνατές ομάδες και όλος ο κόσμος θα το δει αυτό το παιχνίδι . Η ομάδα μας έχει αναπτυχθεί τα πέντε τελευταία χρόνια και σκεφτόμαστε όλα αυτά που έχουν γίνει για τον σύλλογο σε αυτό το χρονικό διάστημα. Για αυτό το λόγο ο τελικός είναι πιο συναισθηματικός για εμάς».

«Κάποιοι κατάφεραν να ανεβούν στο Έβερεστ και κάποιοι άλλοι γύρισαν πίσω δέκα μέτρα πριν από την κορυφή. Τουλάχιστον προσπάθησαν, όπως και εμείς προσπαθήσαμε. Πρέπει να παίξουμε καλά, αλλιώς δεν θα έχουμε καμία ευκαιρία. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα γιατί είναι μοναδική ευκαιρία».

Εκτός από την Γιούργκεν Κλοπ. Στην συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν και οι Σεμπάστιαν Κελ , Ματς Χούμελς, με τον δεύτερο να δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί παρά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο που τον ταλαιπωρούσε αυτήν την εβδομάδα και τον Κελ να τονίζει ότι η ομάδα που δεν θα έχει πίεση θα κατακτήσει τον τίτλο.

Σεμπάστιαν Κελ: «Ο τελικός θα κριθεί από τις λεπτομέρειες. Οι δύο ομάδες γνωρίζουμε πώς να παίξουμε ο ένας απέναντι στον άλλο, τι τακτικές να ακολουθήσουμε και δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις. Αυτός που θα νικήσει είναι αυτός που θα προσπαθήσει πιο πολύ και θα το δει σαν ευκαιρία και όχι σαν μια κατάσταση που προκαλεί πίεση».

Ματς Χούμελς: « Ο φόβος μου τελικά ήταν πολύ μεγαλύτερος από το πρόβλημα. Το πόδι μου δεν είναι όπως ήταν πριν αλλά πιστεύω ότι θα είμαι εντάξει για τον τελικό και ελπίζω να μπορέσω να είμαι καλά και για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: