Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Σφαιρόπουλος: «Έτοιμοι για τον τελικό»

Έτοιμος για την τελευταία αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ με αντίπαλο τον Άρη είναι ο Πανιώνιος, όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος: «Έτοιμοι για τον τελικό»
Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, χαρακτήρισε το παιχνίδι στο κλειστό της Νέας Σμύρνης τελικό, που η ομάδα του είναι απόλυτα έτοιμη να ανταποκριθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Το παιχνίδι είναι ένας τελικός και από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Έχουμε δουλέψει καλά και σωστά όλη την αγωνιστική χρονιά, έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε την τρίτη θέση στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου και εκείνο, που απομένει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το παιχνίδι μας».

«Μας πείραξε ο τρόπος, που χάσαμε στην Θεσσαλονίκη και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι μας έχουν διδάξει οι προπονητές ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο μυαλό μας δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την νίκη και για να φτάσουμε στον στόχο μας θα κάνουμε το παν. Περιμένουμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας. Όλη την σεζόν αποτελεί τον έκτο παίκτη μας και μας δίνει ώθηση».


Από την μεριά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλίας Λιανός, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στην αυριανή αναμέτρηση (25/5, 7.30 μ.μ., ΕΤ1) και να στηρίξει την ομάδα με την παρουσία του:

«Όλοι στο γήπεδο. Αγωνιστήκαμε όλη την σεζόν για το πλεονέκτημα της έδρας στην πρώτη φάση των πλέι οφ και ήρθε η ώρα να το εκμεταλλευτούμε με κόσμια συμπεριφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: