Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Σε μία (μόνο) πόλη ετοιμάζεται... πάρτι!!

Δύο ομάδες, ένα τρόπαιο, δύο πόλεις ετοιμάζονται για πάρτι μετά το νικηφόρο τελικό! Γράψτε λάθος, μόνο μία πόλη θα κάνει πάρτι, η άλλη είτε η ομάδα της κερδίσει είτε όχι, θα κοιμηθεί ήσυχα!

Σε μία (μόνο) πόλη ετοιμάζεται... πάρτι
Βίοι αντίθετοι για τις δύο γερμανικές πόλεις που εκπροσωπούνται από τις ομάδες τους στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Σε περίπτωση που η Μπάγερν αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, οι παίκτες της μετά το αεροδρόμιο θα επιστρέψουν στο σπίτι τους χωρίς γιορτές και πανηγύρια, ενώ αν επικρατήσει η Μπορούσια, το Ντόρτμουντ θα… φορέσει τα καλά του και θα στήσει ένα μεγάλο πάρτι στους δρόμους της πόλης.

Αν λοιπόν η Μπάγερν κερδίσει τον τελικό, θα γυρίσει σπίτι της χωρίς πάρτι, όπως έχει ανακοινώσει. Δε θα υπάρξει σε περίπτωση νίκης ούτε πάρτι υποδοχής στο αεροδρόμιο, καθώς οι παίκτες της Μπάγερν θα επιβιβαστούν κατευθείαν σε πούλμαν που θα τους οδηγήσει στις οικείες τους.

Μάλιστα οι δημοτικές αρχές εξεπλάγησαν από αυτό το γεγονός, καθώς έπειτα από επιθυμία της Μπάγερν δε λήφθηκε κανένα μέτρο ασφαλείας και δεν έχουν γίνει σχετικά πλάνα υποδοχής.

Ούτε υποδοχή στο αεροδρόμιο, ούτε πανηγύρια στην οδό Λεοπόλδου, ούτε στο μπαλκόνι του δημαρχείου στην Marienplatz. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή είναι η επιθυμία του προπονητή Γιούπ Χάινκες, έτσι ώστε οι παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι ενόψει του τελικού κυπέλλου της 1ης Ιουνίου.


Στην αντίπαλη πλευρά , οι ετοιμασίες είναι μεγάλες, με την Ντόρτμουντ να έχει οργανώσει σπουδαία πράγματα. Περίπου 250000 οπαδοί αναμένεται να βγουν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης (σε 4 συγκεκριμένες περιοχές) και θα υπάρξει από την αστυνομία σχεδιασμός για την ομαλή πρόσβαση.

Ετοιμάζεται μεγάλη αυτοκινητοπομπή, ενώ έχουν ήδη ενημερωθεί οι κάτοικοι να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο κέντρο. Το …κερασάκι στην τούρτα, θα είναι η εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας Χέλεν Φίσερ, η οποία θα τραγουδήσει στο Εθνικό μουσείο ιστορίας της πόλης. Γενικά η πόλη έχει προετοιμαστεί για παν ενδεχόμενο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: