Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Λαμ: «Το κύπελλο στο Μόναχο»

Μοναδικός στόχος της Μπάγερν Μονάχου είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στον αυριανό τελικό απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Φίλιπ Λαμ.

Λαμ: «Το κύπελλο στο Μόναχο»
Ο αρχηγός των Βαυαρών στάθηκε στην πίεση που έχει η ομάδα του για να κατακτήσει το τρόπαιο ενώ αναφέρθηκε και στην μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο.

«Υπάρχει μία εξαιρετική παράδοση στο Γουέμπλεϊ και είναι φανταστικά εδώ, αλλά ο λόγος που ήρθαμε είναι ο τίτλος, δεν έχει σημασία το που κερδίζεις. Τα προηγούμενα χρόνια η Μπαρτσελόνα ήταν η απόλυτη ομάδα , κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ ξανά και ξανά και ήταν αυτή που έπρεπε να κερδίσουμε φέτος. Έχουμε δουλέψει πολύ σε άμυνα και επίθεση, κάτι που φάνηκε απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Δεν ξέρω αν μπορούμε να κλέψουμε τα βλέμματα από πάνω τους αλλά είναι ο τρίτος μας τελικός και θέλουμε να γυρίσει το Κύπελλο πίσω στο Μόναχο. Βλέπω πολύ θετικά το μέλλον, η ομάδα είναι καλή, έχουμε σωστή αναλογία σε ηλικίες και τα πράγματα φαίνονται καλά»,
ήταν το αρχικό σχόλιο του Φίλιπ Λαμ.

Σχετικά με την πίεση που θα έχει η Μπάγερν στον τελικό: «Δεν ξέρω αν είμαστε κάτω από περισσότερη πίεση. Απλώς, κοιτάω το πώς η ομάδα λειτουργεί τα τελευταία χρόνια. Είναι η τρίτη φορά σε τέσσερα χρόνια που είμαστε σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα έχει περισσότερες ευκαιρίες να παίζει σε τέτοιους τελικούς τα επόμενα χρόνια. Πάντα θα υπάρχει πίεση στη Μπάγερν, είμαστε πρωταθλητές και έχουμε να δώσουμε και έναν τελικό Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: