Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Χάινκες: «Η τελευταία μου ευκαιρία»

Ως την τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ χαρακτήρισε τον αυριανό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ντόρτμουντ ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιουπ Χάινκες.

Χάινκες: «Η τελευταία μου ευκαιρία»
Ο τεχνικός των Βαυαρών, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο «Γουέμπλεϊ», στάθηκε στις δυνατότητες που έχει η ομάδα του εκφράζοντας την πεποίθησή του πως μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο.

«Πάντα προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, ξέρω τι μπορεί να πετύχει η ομάδα μου. Το είχα πει και πριν του αγώνες απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, όταν δεν ήμασταν το φαβορί. Πάντα σκεφτόμουν ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη διοργάνωση. Έχουμε μία εξωπραγματική ομάδα», ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της Μπάγερν.

Για το γήπεδο του τελικού:
«Το Γουέμπλεϊ είναι ένα μέρος με παράδοση για την Αγγλία, την Ευρώπη και το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο γι’αυτό θα είναι πολύ ιδιαίτερο για τους παίκτες να παίζουν εδώ τον τελικό. Πιστεύω πως η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική».

Όσον αφορά τα σενάριο ο τελικός να κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι, τόνισε: «Έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε σε πολλούς τομείς, όμως στα πέναλτι δεν ισχύει αυτό. Είναι τελείως διαφορετικές οι συνθήκες της προπόνησης μπροστά στην τεράστια πίεση του αγώνα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: