Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Στοίχημα με το Gazzouxbet.

Καλημέρα. Χτες στο 90' μας τα χάλασε η Ναντ και μας στέρησε το 4/4 στις προβλέψεις μας. Σήμερα τελικός και ετοιμάστε πίτσες, μπύρες κλπ.. πιάστε καναπέ και απολαύστε τη ασπρόμαυρη θεά.
137) ΑΛΚΟΡΚΟΡΝ - ΑΛΜΕΡΙΑ ΟVER. Έχουν τραβήξει όπλα και πυροβολούν αδιακρίτως οι επιθέσεις και των δύο. Τελική ευθεία στη Β' Ισπανίας και η μάχη τώρα ανάβει.
141) ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ 1-1 ΣΚΟΡ. Φαβορί η Μπάγερν υπερηχητική φέτος τα σαρώνει όλα στο πέρασμα της. Δεν μπορώ όμως να αγνοήσω και την κιτρινόμαυρη ομάδα η οποία είναι "ομάδα" με όλη τη σημασία της λέξης. Στο κάτω κάτω έχουν τρεις σεζόν να ηττηθούν από τους βαυαρούς στο πρωτάθλημα που σημαίνει ότι έχουν αέρα απέναντι τους. Δεν χρειάζεται να αναλύσω περισσότερο γιατί τις ξέρουμε και τις έχουμε δει και τις δύο ομάδες. Θα σταθώ απλά στο εξής: Δεν μπορεί να δίνεται 1.75 πάνω κάτω η Μπάγερν ως φαβορί και στα τελικά σκορ το χαμηλότερο ποσοστό να δίνεται στο 1-1. Γιατί; Θα το προτιμήσω. Θέλει και λίγο ρίσκο το στοίχημα. Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει Μάρκο Ρόις.
144) ΤΖΟΙΝΒΙΛ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ 1. Αρχή για Β' Βραζιλίας και οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο με οδηγό την πολύ καλή προηγούμενη χρονιά τους.
157) ΝΤΑΛΑΣ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ 1. Πανίσχυρο το Ντάλας στην έδρα του με 6 νίκες 1 ισοπαλία, μέτριο το Σαν Χοσέ. Πρώτος λόγος στους γηπεδούχους.
Επιλέξτε να ποντάρετε σε μονά αποδεκτά για όσους παίζουν διαδυκτιακά. Καλή τύχη σ'όλους. Για σχόλια στο Facebook στη σελίδα Gazzouxbet.

Δεν υπάρχουν σχόλια: