Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Η Σάντος… νίπτει τας χείρας της!!

Συγκλονιστική εξέλιξη στη μεταγραφή του Νεϊμάρ από τη Σάντος, η οποία αφήνει τον παίκτη να διαλέξει Ρεάλ ή Μπάρτσελόνα…

Η Σάντος… νίπτει τας χείρας της!
Όλοι περίμεναν ότι θα γίνει σίριαλ η μεταγραφή του Νεϊμάρ αλλά κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει κάτι τέτοιο!

Τα ξημερώματα η Σάντος –επίσημα- έκανε γνωστό ότι έχει στα χέρια της δύο προτάσεις για την αγορά του Νεϊμάρ τις οποίες έχει κάνει δεκτές…

Τη μία από την Μπαρτσελόνα και την άλλη από την αιώνια αντίπαλο της, Ρεάλ Μαδρίτης!

Πλέον, όπως έκανε γνωστό και με την ανακοίνωση της η βραζιλιάνικη ομάδα, ρίχνει το μπαλάκι στην πλευρά του παίκτη για να αποφασίσει εκείνος για το μέλλον του και για ποια θα είναι η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Όλοι στη Βραζιλία και την Ισπανία ασχολούνται με την απόφαση του Νεϊμάρ.

«Δεν μπορούμε να πάρουμε μια απόφαση τόσο γρήγορα. Θα αξιολογήσουμε τις δύο προτάσεις που έχουμε στο σπίτι. Είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα για τον Νεϊμάρ σήμερα», τόνισε ο πατέρας του.

«Δεν βιαζόμαστε. Θα αποφασίσουμε ως οικογένεια. Πόσο χρόνο θα χρειαστούμε; Από πέντε λεπτά έως και τρεις ημέρες… Θα δούμε», πρόσθεσε ο Νεϊμάρ παίρνοντας τον λόγο από τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πρόταση της Ρεάλ είναι 35 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αυτή της Μπαρτσελόνα είναι 28 εκατομμύρια ευρώ, με δύο φιλικά παιχνίδια το ένα στην Ισπανία και το άλλο στη Βραζιλία με την Σάντος να παίρνει τα κέρδη.

Οι οικονομικές απολαβές του παίκτη -σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ- θα είναι επτά εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση που επιλέξει την Μπαρτσελόνα και έντεκα σε περίπτωση που αποφασίσει "Ρεάλ Μαδρίτης". Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: