Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Βετούλας!!

Μετά τη δεύτερη ήττα από τον Ολυμπιακό και την ολοκλήρωση της σεζόν του Απόλλωνα Πάτρας, ο Νίκος Βετούλας εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την εξέλιξη της χρονιάς για την ομάδα του.

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Βετούλας
Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «Αχαιών» προσδιόρισε τη φιλοσοφία που θα κινηθεί ο σύλλογος τη νέα αγωνιστική περίοδο και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα ισχυρίστηκε στην συνέντευξη Τύπου:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Νίκησε δίκαια. Συγχαρητήρια για την κατάκτηση της Ευρολίγκας και την είσοδό του στους ημιτελικούς της Α1.»

Για τους παίκτες του: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, την κατάκτηση των στόχων της παραμονής στην κατηγορία και την είσοδο στα πλέι οφ».

Για τη νέα σεζόν: «Έχουν συζητηθεί ορισμένα πράγματα για τη νέα περίοδο και περισσότερο η φιλοσοφία για να γίνει καλύτερη η ομάδα. Έχουμε καλούς Αμερικανούς, αλλά μπορούμε να πάρουμε και καλύτερους. Υπάρχουν παίκτες που πετυχαίνουν 30 πόντους το παιχνίδι , όμως να δουλεύουν και στην άμυνα, να είναι σωστοί χαρακτήρες και να υπάρχουν και σωστά αποδυτήρια. Τα πάντα είναι η συνάρτηση πολλών πραγμάτων. Κοιτάμε όλες τις παραμέτρους και στους Έλληνες και στους ξένους παίκτες. Κάθε χρόνο είναι διαφορετικά. Σημασία έχει να υπάρχει σταθερότητα στα δύσκολα. Και άσχημα να ξεκινήσεις, αν έχεις ομάδα στην πορεία σίγουρα θα επανακάμψεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: