Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Σακελλαρίδης: «Είμαι αγχωμένος γιατί ο Ηρακλής είναι η ομάδα που με ανέδειξε»

Ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής, Νίκος Σακελλαρίδης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το φιλικό-φόρος τιμής στα θύματα της γενοκτονίας των Ποντίων και για το αυριανό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Ηρακλή.

Αρχικά αναφέρθηκε για το χθεσινό φιλικό:

«Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση, τα παιδιά που μας έκαναν περήφανους το 2004 ανταποκρίθηκαν και γενικά περάσαμε ωραία. Νομίζω πως σε τέτοιες εκδηλώσεις ο κόσμος πρέπει να βρίσκεται πιο κοντά».

Για το αυριανό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα τον Ηρακλή:

«Θα είμαι αγχωμένος για την αυριανή αναμέτρηση γιατί παίζω κόντρα στην ομάδα που με ανέδειξε και με έκανε γνωστό στο Πανελλήνιο. Παρ? όλα αυτά η ομάδα θα βγει στον αγωνιστικό χώρο να παίξει ελεύθερα και θα κοιτάξουμε κατάματα τον Ηρακλή, δεν θα πέσουμε αμαχητή.

Για το τι πιστεύει πως άλλαξε στον Ηρακλή και ανέβηκε στα τελευταία παιχνίδια:

«Η αλλαγή οφείλεται στην χημεία προπονητή και ποδοσφαιριστών και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.»

Για τον πολύ κόσμο του Ηρακλή που αναμένεται να παρακολουθήσει στο γήπεδο τον αγώνα και αν η Επανομή θα μπορέσει να ανταπεξέλθει:

«Μπορεί η χωρητικότητα του γηπέδου να είναι πολύ μικρή αλλά τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ καλά και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.»

Τέλος, για το ποιες ομάδες πιστεύει θα πάρουν το εισιτήριο για την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λιγκ:

«Οι δύο ομάδες που θ? ανέβουν σίγουρα, πιστεύω πως είναι ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος έχει μια μικρή βαθμολογική διαφορά από τις υπόλοιπες και ο Ηρακλής, ο οποίος και αυτός εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο θα παλέψουν μέχρι τέλους.»Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: