Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Μανόλο Χιμένεθ: Το θαύμα… έγινε εφιάλτης!!

Μετά το περσινό «θαύμα» παραμονής ο Μανόλο Χιμένεθ είχε την απόλυτη στήριξη τη φετινή σεζόν από τη διοίκηση της Σαραγόσα, όμως δεν τα κατάφερε.

Μανόλο Χιμένεθ: Το θαύμα… έγινε εφιάλτης
Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός μετά την απόλυτα πετυχημένη περσινή σεζόν στη Σαραγόσα, πήρε τα «κλειδιά» από τη διοίκηση του συλλόγου για να την κρατήσει στην Primera Division και φέτος, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Οι μεταγραφές που ζητούσε τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και δεν ήρθαν αλλά και το γενικότερα σφιχτό μπάτζετ που του έδινε ο ιδιοκτήτης αποτέλεσαν, σύμφωνα με τις συνεντεύξεις Τύπου που έδινε, τον βασικό λόγο για το «φλερτ» με την επικίνδυνη ζώνη.

Η περσινή ανέλπιστη επίτευξη της σωτηρίας με το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων στις τελευταίες αγωνιστικές δεν μπόρεσε να αποτελέσει «οδηγό» για τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ και τη φετινή σεζόν. Χαρακτηριστικό πως πέρσι κατάφερε σε σύνολο 22 αγώνων να νικήσει 9 αγώνες και να πάρει επτά ισοπαλίες, ενώ φέτος είχε μόλις ένα παραπάνω «τρίποντο» και τρεις συνολικά ισοπαλίες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από το 2011, όταν ο Λοτίνα βρισκόταν στο «τιμόνι» της Λα Κορούνια, είχε ομάδα να υποβιβαστεί στην Primera χωρίς να αλλάξει προπονητή κατά τη διάρκεια της περιόδου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: