Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Ρίξε τα χρέη στα 10 εκ. και μπαίνω"!

Ποιο θα είναι το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο; Πώς σκέφτεται να αξιοποιήσει το ΟΑΚΑ και τι θα κάνει αν χαλάσει το deal; Οι εξελίξεις τρέχουν στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την επιθυμία που εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να πάρει τις μετοχές της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Ο ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να συναντηθεί με τον πρόεδρο της "πράσινης" ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο για να συζητήσουν την πιθανότητα της μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας. Τι θα ειπωθεί, όμως, ανάμεσα στους δύο άνδρες;
Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του sportdog, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ζητήσει από τον Γιάννη Αλαφούζο να ρίξει μέχρι το καλοκαίρι τα χρέη της ΠΑΕ στα 10 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να πάρει τις μετοχές.
Οι ίδιες "πηγές" αναφέρουν ότι το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προβλέπει, αν αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα, να αξιοποιήσει σαν έδρα το ΟΑΚΑ. Ο πρόεδρος του μπασκετικού Παναθηναϊκού σκοπεύει, όπως έμαθε ο σκύλος, να ζητήσει από την κυβέρνηση το Ολυμπιακό Στάδιο για τα επόμενα 10 χρόνια.
Τώρα, τι θα γίνει αν τελικά δεν θα προχωρήσει το deal με την ΠΑΕ; Οι πληροφορίες του σκύλου αναφέρουν ότι στο ενδεχόμενο αυτό ο ισχυρός "συμπαίκτης" του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από το εξωτερικό θα επενδύσει στην ομάδα του μπάσκετ!
 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: