Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Έτοιμος, εφόσον χρειαστεί, για ψηλό ο Ολυμπιακός!!

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την αγορά για την απόκτηση ψηλού και θα προχωρήσει σε προσθήκη μόνο αν ο Σέντρικ Σίμονς δεν επιστρέψει σε καλή κατάσταση. Ποιος ο λόγος που περιμένουν οι Πειραιώτες.

Έτοιμος, εφόσον χρειαστεί, για ψηλό ο Ολυμπιακός
Στον Ολυμπιακό αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξει προσθήκη ψηλού στην παρούσα φάση, παρότι ο Σέντρικ Σίμονς είναι τραυματίας, ο Μίρζα Μπέγκιτς ανέτοιμος και το βάρος στη θέση «5» έχει πέσει πάνω στην πλάτη του Μπράιαντ Ντάνστον.

Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» δεν κλείνουν το παράθυρο για απόκτηση σέντερ. Αυτό θα συμβεί μόνο εφόσον ο Σέντρικ Σίμονς δεν επανέλθει σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του στον ώμο. Ο Αμερικανός με βουλγαρικό διαβατήριο σέντερ υπολογίζεται πως την επόμενη εβδομάδα θα αρχίζει να μπαίνει στις προπονήσεις και το αργότερο στα μέσα Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμος.

Περίπτωση να αντικατασταθεί ο Μίρζα Μπέγκιτς δεν υπάρχει, καθώς η αξία του είναι δεδομένη και στους Πειραιώτες εκτιμούν πως με τον καιρό (μιας και έχασε όλη την προετοιμασία, επέστρεψε κατάκοπος από το Ευρωμπάσκετ και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στη μέση) θα δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην αγορά και εφόσον κριθεί αναγκαίο έχουν κάνει την απαραίτητη προεργασία για να κάνουν μεταγραφή. Αυτή πάντως, εφόσον γίνει, δεν θα πραγματοποιηθεί πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας (20 Δεκεμβρίου) και ο λόγος είναι απλός: Τότε θα υπάρχει το δικαίωμα να γίνει μεταγραφή και κάποιου από τους παίκτες που είχαν αγωνιστεί στις ομάδες που δεν συνεχίζουν στο Top 16. Και υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις σέντερ, όπως ο 25χρονος Γάλλος σέντερ Αλεξί Αζανσά της Στρασμπούρ. Ο Ολυμπιακός ξέρει από πρώτο χέρι πως μία καλή κίνηση το χειμώνα, μπορεί να αλλάξει τη μοίρα όλης της σεζόν, όπως είχε συμβεί πρόπερσι με τους Λο και Ντόρσεϊ.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα με τις θέσεις ξένων και μπορεί να αποκτήσει είτε κοινοτικό είτε μη κοινοτικό, καθότι ο Ματ Λοτζέσκι και ο Σέντρικ Σίμονς έχουν βελγική και βουλγαρική υπηκοότητα αντίστοιχα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: