Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ο Φινοντσένκο μας ξεναγεί στο Καραγκάντι!!

Αφιέρωμα στο Καραγκάντι, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη του Καζακστάν, φιλοξενεί η UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ξεναγός στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, ο αρχηγός της Σαχτέρ Καραγκάντι, Αντρέι Φινοντσένκο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Σ' αυτήν εκφράζει την αισιοδοξία του ότι η φετινή πορεία της Σαχτέρ θα είναι το παράδειγμα που θα πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι ομάδες του Καζακστάν όσον αφορά στην παρουσία τους στα Κύπελλα της Ευρώπης στο μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φινοντσένκο:

"Μπορώ να πω ότι αυτό είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έχω ξοδέψει μεγάλο μέρος της ζωής μου εδώ, όλη μου τη ζωή. Γι αυτό είναι και το δεύτερο σπίτι μου. Για μένα είναι μεγάλη τιμή όταν μπαίνω μέσα στο γήπεδο. Όλοι τα παιδιά με διάλεξαν για αρχηγό της ομάδας. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να προστατέψω τους συμπαίκτες μου.

Είμαι αισιόδοξος για το ποδόσφαιρο μας, έχουμε τρεις ομάδες στο Europa League και μία στο Champions League φέτος. Νομίζω ότι το Καζακστάν θα συνεχίσει να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάθε χρόνο.

Προτείνω σε όλους τους οπαδούς να ρίξουν μία ματιά στο Καζακστάν γιατί αναπτυσσόμαστε και παίρνουμε εμπειρία στην Ευρώπη. Αν κάνουμε κάτι αυτή τη στιγμή είναι να παίρνουμε ευρωπαϊκή εμπειρία και ελπίζουμε ότι κάθε χρόνο θα γινόμαστε και καλύτεροι στην Ευρώπη".

Το αφιέρωμα της UEFA μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: