Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

“Δικαιούμαστε το άρθρο 99″

arvanitis
Ο Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε μετά την παρουσίαση του Άρη για την φετινή ομάδα, ενώ σχολίασε και την καταδικαστική απόφαση εις βάρος της ΠΑΕ για την ένταξή της στο άρθρο 99.
Αναλυτικά όσα είπε:
Αρχικά τόνισε: “Θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα έχει ελληνικό κορμό, νέα παιδιά, να δημιουργήσουμε Αρειανό κεφάλαιο. Τα λέμε από πέρσι και δεν τα λέμε τυχαία. Αυτό το κεφάλαιο θα βοηθήσει στην εξυγίανση της ομάδας. Είναι στο μπασκετικό χρηματιστήριο πολύ υψηλά τα παιδιά που έχουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα παλέψουμε για την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό, θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στα πλέι οφ και αφού φτάσαμε στον ημιτελικό, θέλουμε την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου και να διεκδικήσει ο Άρης μετά από πολλά χρόνια ένα τρόπαιο”.
Για την σημερινή απόφαση για την ΠΑΕ και το άρθρο 99: “είναι ένα πρόβλημα, αλλά όπως είπα μιλάμε για δύο διαφορετικές εταιρείες, δύο διαφορετικά επιχειρησιακά πλάνα, που στηρίζονται σε διαφορετικές βάσεις και τεκμηριώνονται ανάλογα με το πως έχει φτιάξει η κάθε εταιρεία τον επιχειρηματικό της φάκελο. Θεωρώ ότι είμαστε πανέτοιμοι και το δικαιούμαστε σαν εταιρεία να υπαχθούμε εκεί. Έχουμε για πρώτη φορά κερδοφόρο ισολογισμό της χρήσης Ιούνιος ’12 – Ιούνιος ’13, που σημαίνει ότι σε έναν χρόνο έγινε βιώσιμη. Ζητάμε από το δικαστήριο να μας δώσει την ευκαιρία να είμαστε σίγουρα βιώσιμοι, έχοντας όλα αυτά τα επιχειρήματα, που θα τα υποστηρίξουμε στις 13 Δεκεμβρίου”.
Για την άρση του απαγορευτικού της FIBA: “Γίνεται δουλειά και σε αυτό το κομμάτι. Είχαμε έξι απαγορεύσεις, έχουμε διακανονίσει τις δύο, του Ματσόν και του Πάουνιτς, έπονται οι επόμενες. Είμαστε σε καλό δρόμο με τον κ. Πετράτο, είμαστε πολύ κοντά στο να συμφωνήσουμε οριστικά και θα ανοίξει ο δρόμος και για την FIBA, περιμένοντας τι θα κάνουμε και με τον κ. Σκορδίλη”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: