Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Τριανταφυλλάκος: «Θα επιστρέψω δριμύτερος»

Την πεποίθηση ότι θα επιστρέψει δριμύτερος εξέφρασε ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος μέσω του ευχαριστήριου μηνύματος προς όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό του.

Τριανταφυλλάκος: «Θα επιστρέψω δριμύτερος»
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν κοντά του μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος χαφ, ο οποίος χειρουργήθηκε και θα μείνει τέσσερις μήνες εκτός δράσης, τόνισε πως θα επιστρέψει πιο δυνατός, καθώς έχει κοντά του ανθρώπους που εμπιστεύεται και κάνουν καλή δουλειά.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Facebook:

«Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση στη πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Ειλικρινά μου δίνετε απίστευτη δύναμη. Σίγουρα, υπάρχουν πολλά περισσότερα και πιο σοβαρά προβλήματα στον κόσμο μπροστά σε αυτό που έπαθα εγώ και είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθω πιο έτοιμος, γιατί έχω ανθρώπους δίπλα μου που τους εμπιστεύομαι και ξέρω ότι θα κάνουν καλή δουλειά στην αποθεραπεία μου! Τέλος, ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στο γιατρό της ομάδας, κ. Πανταζή, για την επιτυχημένη επέμβαση και σε όλη την οικογένεια του Άρη, που είναι δίπλα μου!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: