Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Βετούλας: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του Απόλλωνα Πάτρας παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας της Αχαΐας, Νίκος Βετούλας.

Βετούλας: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί»
Ο Απόλλων Πατρών στάθηκε αξιοπρεπώς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και παρά την ήττα με σκορ 93-71, κόντραρε για μεγάλο διάστημα τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Βετούλας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον θάνατο του Ανδρέα Μολφέτα.

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς λόγω του θανάτου του Ανδρέα Μολφέτα και της εντός έδρας ήττας από τον Άρη. Στόχος μας ήταν να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς .Εμείς είχαμε τον ενθουσιασμό και συν την χαλαρότητα του Ολυμπιακού καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ελευσίνα. Συγχαρητήρια στον κόουτς και στον Ολυμπιακό για τις εμφανίσεις και τις νίκες τους», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε πάλι στον Ανδρέα Μολφέτα:

«Έχει περάσει από όλα τα πόστα του Απόλλωνα. Πήρε την απόφαση να πέσει η ομάδα στην Β΄ Εθνική για να καθαρίσει και με Πατρινούς αθλητές επανήλθε στην Α1. Έκανε πολλά πράγματα για τον Απόλλωνα και τον αθλητισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: