Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Κακά: «Είμαστε υπό πίεση»

Στην παραδοχή ότι η κατάσταση στη Μίλαν δεν είναι η καλύτερη δυνατή προχώρησε ο Κακά εν όψει του αποψινού αγώνα με την Σέλτικ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League.

Κακά: «Είμαστε υπό πίεση»
Επτά σερί αγώνες χωρίς νίκη μετράει η Μίλαν και, όπως παραδέχθηκε ο Κακά μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει του σημερινού αγώνα στην έδρα της Σέλτικ, η ομάδα είναι «υπό πίεση» για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στη Γλασκόβη.

«Πάντα είμαστε υπό πίεση στη Μίλαν. Έχουμε επτά αγώνες χωρίς νίκη, κάτι που σημαίνει περισσότερη πίεση για νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Και θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Σέλτικ είναι απίστευτη. Κάποιοι από τους συμπαίκτες μου έχουν παίξει εκεί στο παρελθόν. Δεν είναι εύκολο ένα ματς κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωσή μας», τόνισε ο Βραζιλιάνος πλέι μέικερ και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι ότι δεν κερδίζουμε και χρειάζεται να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, ακόμη και αν έχουμε καλό ή άσχημο παιχνίδι. Είναι σημαντικό για την ομάδα της Μίλαν να κερδίσει τους τρεις βαθμούς. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι λίγο δύσκολη, αλλά ίσως αυτό αποτελέσει το κίνητρό μας». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: