Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Αυλωνίτης: «Με τιμά το ενδιαφέρον ΑΕΚ και Ολυμπιακού»

«Γοητευμένος» από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για το πρόσωπο του δήλωσε ο Τάσος Αυλωνίτης, αμέσως μετά την ήττα του Πανιώνιου στη Λιβαδειά.

Αυλωνίτης: «Με τιμά το ενδιαφέρον ΑΕΚ και Ολυμπιακού»
Χαρούμενος που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού δήλωσε ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο αμυντικός του Πανιώνιου, με δηλώσεις του στη Nοva μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό, τόνισε πως το καλοκαίρι θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, τόνισε πως η το χρονικό σημείο που πέτυχε τα γκολ η ομάδα της Βοιωτίας ήταν καθοριστικά για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις. Δεχτήκαμε δύο φτηνά γκολ και από εκεί και έπειτα ήταν δύσκολο για εμάς να αντιδράσουμε. Νομίζω ότι δεν ήμασταν κακοί στο διάστημα του παιχνιδιού. Πιέσαμε όμως δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ και ο Λεβαδειακός πήρε δίκαια τη νίκη».

Για το αν θεωρεί πως τα γκολ του Λεβαδειακού ήρθαν σε σημεία που έκριναν το ματς: «Δεχτήκαμε τα γκολ σε δύο καίρια σημεία, όπου πιέζαμε και για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε και για να μπορέσουμε να προηγηθούμε».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Στην έδρα μας έχουμε πει ότι κοιτάμε μόνο τους τρεις βαθμούς όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να κάνουμε και με την Ξάνθη».

Για το γεγονός ότι το όνομα του έχει ακουστεί για την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό: «Με τιμάει το ενδιαφέρον αυτών των ομάδων. Και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλες ομάδες. Αυτή τη στιγμή όμως εγώ έχω συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και πρέπει να το τιμήσω. Από το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: