Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

«Όσα γράφονται είναι εκ του πονηρού»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωση του στο gazzetta.gr ζητά να χαμηλώσουν οι τόνοι ενόψει του ραντεβού της Πέμπτης και διαψεύδει τα... αστρονομικά ποσά που κυκλοφορούν!  
Από το προηγούμενο Σάββατο ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει στους ρυθμούς του δηλωμένου ενδιαφέροντος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την εμπλοκή του στο ποδοσφαιρικό «τριφύλλι». Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θέλει να «μπει» και στην ΠΑΕ και πολλά θα ξεκαθαρίσουν από την συνάντηση που θα έχει μέσα στην εβδομάδα με τον Γιάννη Αλαφούζο.  Την Δευτέρα είδαν το φως της δημοσιότητας αρκετά σενάρια για τις κινήσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ μαζί με τον «συμπαίκτη» του από την Κίνα στην επόμενη μέρα του συλλόγου. Μάλιστα, δεν έλειψαν και συγκεκριμένα ποσά, τα οποία για την εποχή είναι αστρονομικά!
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον κ. Γιαννακόπουλο, ο οποίος ζήτησε να χαμηλώσουν οι τόνοι ενόψει και της συνάντησης του με τον Αλαφούζο πιθανότατα την Πέμπτη ενώ ξεκαθάρισε πως ποσά επένδυσης όπως τα 120 εκατομμύρια ευρώ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
«Όσα γράφονται είναι εκ του πονηρού. Εγώ έκανα γνωστό το ενδιαφέρον μου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και γράφονται πράγματα λες και έχω ήδη πάρει την ομάδα ενώ δεν έχω συναντηθεί ακόμη με τον κ. Αλαφούζο. Όσα γράφονται, λοιπόν, για 120εκ. ευρώ και για άλλα τέτοια ποσά δεν αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση την πραγματικότητα» ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό του.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: