Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Στο μυαλό του Μίτσελ…!!

Ο Ολυμπιακός από την Τρίτη το πρωί θα είναι στο Παρίσι, όπου την Τετάρτη, θα «παλέψει» για να σφραγίσει την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τα σχέδια του Μίτσελ.

Στο μυαλό του Μίτσελ…
Ο Δημήτρης Σιόβας έκανε το «θαύμα» του, ενσωματώθηκε στην αποστολή και την Τρίτη ο Ολυμπιακός «πετάει» για Παρίσι με σκοπό να κάνει το δικό του ποδοσφαιρικό «θαύμα» κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Πειραιώτες κάνουν πολύ καλή χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως την Τετάρτη, έχουν ίσως το δυσκολότερο φετινό τους έργο κόντρα στον Ιμπαραϊμοβιτς και την παρέα του.

Στο μυαλό του Μίτσελ, υπάρχει το θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο μπορεί να φύγει ο Ολυμπιακός από το «Παρκ Ντε Πρενς», αλλά φυσικά και ο τρόπος με τον οποίο αυτό θα έρθει. Ο Ισπανός τεχνικός έχει πάρει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες και αναφορικά με την ενδεκάδα, δύο θέσεις παραμένουν ανοιχτές.

Πιο συγκεκριμένα ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, ενώ σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στην άμυνα, οι Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας. Εξίσου βέβαιοι για το αρχικό σχήμα είναι και οι Σάμαρης και Μανιάτης και από εκεί και πέρα αρχίζει ο «γρίφος».

Ο Μήτρογλου θα είναι στην επίθεση και ο Φουστέρ στη μεσοεπιθετική γραμμή. Από εκεί και πέρα, απομένουν δύο «ορφανές» θέσεις, για τις οποίες «μάχονται» οι Τσόρι, Κάμπελ, Βάις και Σαβιόλα. Οι δύο πρώτοι έχουν το προβάδισμα, όμως όλα μπορούν να αλλάξουν μέχρι την Τετάρτη το βράδυ και πριν την σέντρα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: