Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Χρόνια πολλά Γιώργο!!

tza
Γενέθλια έχει σήμερα (26/11) ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Τζαβέλλας και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ετοίμασε σχετικό κείμενο στην επίσημη της ιστοσελίδα.
Το σχετικό κείμενο:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα Χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στον Γιώργο Τζαβέλλα για τα σημερινά 26α του γενέθλια!Γεννημένος στις 26.11.1987 στο Βύρωνα, ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε μια άλλη συνοικία των Αθηνών, την Τερψιθέα όπου τη σεζόν 2005-06 αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική. Οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Κέρκυρας που έσπευσε να τον αποκτήσει. Στις 10.09.2006 ο Τζαβέλλας πραγματοποίησε την πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή με τη φανέλα των «Φαιάκων». Ηταν το ματς με τη Λάρισα, όταν ο τότε προπονητής της Κέρκυρας, Μπάμπης Τεννές τον… έριξε στον αγωνιστικό χώρο.
Στην Κέρκυρα αγωνίστηκε σε 13 ματς (ένα γκολ) πριν πάρει μεταγραφή για τον Πανιώνιο τον Ιανουάριο του 2008. Στη Νέα Σμύρνη ο Τζαβέλλας καθιερώθηκε ως ένα αριστερό με «φονικό» αριστερό πόδι στα στημένα. Προσόν που τον ανέβασε ψηλά στη λίστα των ασίστ, με δέκα, ενώ σημείωσε και δύο γκολ σε 42 συμμετοχές.
Επόμενος σταθμός της καριέρας του, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία δαπάνησε 1,2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Στη Μπουντσελίγκα σε 1,5 χρόνο ο Ελληνας διεθνής συμπλήρωσε 25 συμμετοχές (1 γκολ – 3 ασίστ). Πριν τον ΠΑΟΚ, ο Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε στην ιστορική Μονακό, βοηθώντας την να επανακάμψει στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: