Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Μπορείς να τον ξεγράψεις;

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρί, όπου μπορεί οι Πειραιώτες να είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά κανείς δεν μπορεί να τους ξεγράψει.
Είναι από τα λίγα παιχνίδια της σεζόν, στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν είναι το φαβορί. Απέναντι σε μία από τις καινούργιες υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μάλιστα εκτός έδρας, οι πιθανότητες επιτυχίας δεν είναι πολλές. Η Παρί είναι το ξεκάθαρο φαβορί και ο Θρύλος η ομάδα που θα προσπαθήσει για την έκπληξη.

Μπορεί όμως κάποιος να ξεγράψει τον φετινό Ολυμπιακό; Μπορεί κάποιος να ξεγράψει την ομάδα που πήρε αποτελέσματα σε Βέλγιο και Πορτογαλία; Μπορεί κάποιος να ξεγράψει την ομάδα που στο πρώτο παιχνίδι πάτησε την Παρί για ένα ημίχρονο; Μπορεί κάποιος να ξεγράψει την ομάδα που στο εγχώριο πρωτάθλημα κάνει πλάκα και έχει κάνει τις τεσσάρες ψωμοτύρι;
Όχι, κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Θρύλο. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με αυτή την ομάδα. Και ο Ολυμπιακός έχει λίγες, αλλά έχει τις δικές του πιθανότητες. Άλλωστε μιλάμε για ένα ματς που ουσιαστικά είναι αδιάφορο, καθώς η Παρί έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει τόσο την πρόκριση, όσο και την πρώτη θέση του ομίλου.
Ο Ευρωπαίος Θρύλος, η ομάδα που τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί πανάξια την χώρα μας στα γήπεδα τόσο του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και του Γιουρόπα, μπορεί να σταθεί με αξιώσεις και στο Παρίσι. Να κοιτάξει και πάλι στα μάτια την Παρί, όπως έκανε και στο πρώτο παιχνίδι, έστω κι αν ηττήθηκε με το βαρύ 4-1. Άλλωστε με τον Θρύλο, όλα είναι πιθανά...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: