Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

«Συναγερμός» στην ΚΑΕ!!

Arisbc
Η απορριπτική απόφαση του Πρωτοδικείου στην αίτηση της υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99, όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό, σήμανε «συναγερμό» και στο νομικό επιτελείο της ΚΑΕ Άρης. Όχι πανικό, ούτε ανησυχία, καθώς διοίκηση και νομικό επιτελείο θεωρούν ότι κάνουν πολύ μεθοδική δουλειά και ότι ετοιμάζουν έναν πλήρη φάκελο ενόψει του δικαστηρίου της 13ης Δεκεμβρίου. Ωστόσο, θέλοντας να αποφύγουν… κακοτοπιές, η νομική υπηρεσία της ΚΑΕ ήρθε ήδη σε επαφή με την αντίστοιχη της ΠΑΕ, προκειμένου να πάρει και στα δικά της χέρια το σκεπτικό της απορριπτικής απόφασης.
Ο Γιώργος Οικονόμου επικοινώνησε με τους συναδέλφους του και ενημερώθηκε αναλυτικότατα για την απορριπτική απόφαση του Πρωτοδικείου, ώστε να μπορέσει να αντιληφθεί πως το δικαστήριο αντιλαμβάνεται τα περί πλάνων βιωσιμότητας και συμφωνιών με τους πιστωτές. Άλλωστε, κάθε νομικό εργαλείο διαθέσιμο, είναι ευπρόσδεκτο ενόψει της δικαστικής μάχης που θα πραγματοποιηθεί σε 18 ημέρες από σήμερα.
Στην ΚΑΕ πάντως, επισπεύδουν τις διαδικασίες για την υπογραφή των συμφωνιών με τους επτά από τους οκτώ πιστωτές που εκπροσωπεί ο Νίκος Πετράτος, θέλοντας να ενισχύσουν πολύ σημαντικά το ποσοστό συμφωνιών τους και αν το εκτοξεύσουν ακόμη και πάνω από το 80%. Παράλληλα, μέσα στις επόμενες ημέρες, επίκειται νέο ραντεβού με τους μετόχους αλλά και τους ανθρώπους που ενεργοποιούνται γύρω από την ΚΑΕ Άρης μέσω του Aris Golden Club αλλά και μεμονωμένα, ώστε να υπάρξει συνεννόηση και χάραξη κοινής πολιτικής για την ενίσχυση του πλάνου βιωσιμότητας.
Αυτό που περνά σαν μήνυμα από την ΚΑΕ πάντως, είναι ότι θα είναι απολύτως έτοιμη αλλά και «θωρακισμένη» για την δικαστική μάχη της 13ης Δεκεμβρίου, εκτιμώντας ότι θα μπορέσει να πείσει το δικαστήριο με τον φάκελο που θα καταθέσει.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: