Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

«Σύντομα ο επενδυτής»

28812_main
Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Σταύρος  Ζαχαρέλης μίλησε στον Arena FM 89,4 για την έλευση του επενδυτή  στον Άρη που ανέφερε νωρίτερα και ο κ.Αθανασιάδης ενώ αναφέρθηκε και στον εσωτερικό πόλεμο που υπάρχει στον Άρη.
Για το θέμα του επενδυτή: «Ότι σας είπε ο κύριος Αθανασιάδης είναι όλα αληθή και ειλικρινή. Απλός η απόρριψη της έγκρισης του άρθρου 99 έχει φέρει σε μια αλλαγή του χρόνου τον αποφάσεων, με αποτέλεσμα να επιταχυνθούν όλες οι διαδικασίες. Έχουν δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες και το συμπέρασμα είναι ότι η έλευση του επενδυτή θα είναι πολύ σύντομη. Αυτή η διοίκηση έχει κάνει τα πάντα, αθόρυβα χωρίς τυμπανοκρουσίες έχει πετύχει αρκετά πράγματα και οι προσπάθειες συνεχίζονται. Ελπίζουμε θα τελειώσει και το άρθρο 99 αν και πρωτόδικα δεν έγινε, όμως ας ευχηθούμε ότι θα έχει αίσιο τέλος η έλευση του επενδυτή για να δώσουμε ένα τέλος στην αγωνία του κόσμου που πραγματικά ενδιαφέρεται για την πορεία και το μέλλον του Άρη».
Για τον πόλεμο που υπάρχει στον Άρη: «Εάν δεν υπάρχει κοινωνική αποδοχή και συσπείρωση αυτών που παλεύουν για την σωτηρία του Άρη, δεν θα επέλθει η σωτηρία. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να φέρει την άνοιξη από μόνος του. Ο κόσμος του Άρη πρέπει να μείνει ψύχραιμος, τα δείγματα που έχει δείξει μέχρι τώρα η διοίκηση, δείχνει ότι τουλάχιστον έχει προσπαθήσει και συνεχίζει να προσπαθεί και για το άρθρο 99 και για το αγωνιστικό αλλά και για την έλευση του επενδυτή. Χρειάζεται υπομονή , επιμονή και στήριξη».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: