Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Δεν… καταλαβαίνουν τίποτα οι Μαδριλένοι!!

Ούτε οι πολλές απουσίες, ούτε οι πολικές θερμοκρασίες, ούτε το γεγονός πως έχει ήδη προκριθεί εμπόδισε την Ατλέτικο Μαδρίτης να παραμείνει αήττητη στο Champions League μετά το 1-1 κόντρα στη Ζενίτ.

Δεν… καταλαβαίνουν τίποτα οι Μαδριλένοι
Αν και αγωνίστηκε με πολλές απουσίες έχοντας ήδη εξασφαλίσει στην παρουσία της στην επόμενη φάση του Champions League, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν χαρίστηκε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Η ομάδα της Μαδρίτης επέτρεψε στους γηπεδούχους να έχουν κατοχή μπάλας, αλλά ήταν εκείνη που δημιούργησε τις πιο μεγάλες ευκαιρίες -είχε και ένα δοκάρι- και τελικά κατάφερε να προηγηθεί μετά από ατομική ενέργεια του Αντριάν που νίκησε και τον Λοντίγκιν στο 53’.
Μάλιστα, χρειάστηκε ένας δικός της, ο Αλντερβάιλερντ στο 74’ να κάνει του… κεφαλιού του για να δεχτεί γκολ. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, μάλλον δεν φταίει αυτός που έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά η… άνεση του Κουρτουά.

Ο Βέλγος γκολκίπερ είδε τον Σμολνίκοφ να βγάζει σέντρα από δεξιά, τον Αλντερβάιλερντ να διώχνει με κεφαλιά και την μπάλα να παίρνει μια περίεργη τροχιά και να μπαίνει… μέσα, καταγράφοντας παράξενη τροχιά. Ένα από τα πιο παράξενα αυτογκόλ αλλά και το τελικό 1-1 είχε ήδη διαμορφωθεί…

Στο άλλο παιχνίδι του Ζ' ομίλου, η Πόρτο υποδέχεται την Αούστρια.

Βαθμολογία:

Ατλέτικο Μαδρίτης 13 (13-3)
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 6 (4-5)
Πόρτο 4 (3-4)
Αούστρια Βιέννης 1 (0-8)

Επόμενη αγωνιστική (11/12)

Ατλέτικο-Πόρτο
Αούστρια Βιέννης-Ζενίτ Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: