Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

«Ψεύτικο το προφίλ του Κάτσε»

katse
Για το θέμα που προέκυψε σχετικά με την Λάτσιο και τον  Έργκους Κάτσε το οποίο θέλει τον Αλβανό διεθνή του ΠΑΟΚ να κλείνει στην Ιταλική ομάδα, μίλησε στον Arena fm 89,4 ο γνωστός δημοσιογράφος από την Αλβανία Ντρίταν Ζακοχότσα, που κάνει τις περιγραφές των αλβανικών ομάδων για το κανάλι Super-Sport Albania.
Αρχικά, είπε: «Πρώτα από όλα βλέπω από το δικό μου υπολογιστή 20 προφίλ Κάτσε και τώρα που μιλάμε. Χρειάζομαι τρια λεπτά μόνο για να βρώ παραπάνω προφίλ του Έργκους στο ίντερνετ. Το παιδί από την στιγμή που έγινε εκείνο το θέμα, διέγραψε το facebook. Όπου βλέπετε προφίλ με το όνομα του είναι ψεύτικο από άλλους που δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουνε»
Και προσέθεσε: «Η Λάτσιο δεν έχει θέση για ξένο ποδοσφαιριστή, δεν μπορεί να αποκτήσει άλλον. Το παιδί προπονείται με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα ακόμα έχει περασμένη φωτογραφία με τον ΠΑΟΚ στο κινητό του, δεν αλλάζει για αυτόν αυτό. Το έχει πει άλλωστε. Μια φορά ΠΑΟΚ σημαίνει για πάντα ΠΑΟΚ για τον Έργκους».
Για την πώληση του: «Κάποιον που τον έχεις εκτός εδώ και τρεις μήνες, δεν ξέρω πως θα μπορέσουν να τον πουλήσουν όπως θέλουν στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης γιατί χάνει ένα πολύ μεγάλο ταλέντο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: