Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Καραγεωργίου: «Είχαμε ανάγκη τους βαθμούς»

Στη σημασία των τριών βαθμών της νίκης στάθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της επικράτησης του Λεβαδειακού απέναντι στον Πανιώνιο.

Καραγεωργίου: «Είχαμε ανάγκη τους βαθμούς»
Ικανοποιημένος από τη νίκη του Λεβαδειακού απέναντι στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου. Ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, στους οποίους έδωσε συγχαρητήρια.

Αναλυτικά:

«Πήραμε τους τρεις βαθμούς τους οποίους είχαμε πολύ ανάγκη. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος δεν είχε άγχος καθόλου. Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε. Θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ. Σταθήκαμε καλά μέσα από όλες τις δυσκολίες που έχουμε περάσει όλοι. Είχαμε κενά διαστήματα, ευτυχώς δεν δεχτήκαμε γκολ.

Δεν υπάρχει ισορροπία στην ομάδα. Δεν μπορεί οι πέντε ποδοσφαιριστές να επιτίθενται και οι πέντε να αμύνονται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη Είναι και θέμα νοοτροπίας των παικτών, θέμα δουλειάς και θέμα προσωπικότητας. Είμαι ένα μήνα στην ομάδα, δεν μπορούν να γίνουν πολλές αλλαγές μαζί»

Δεν υπάρχουν σχόλια: