Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

«Φρέσκος κόσμος στην Τούμπα»

tromaktiko
Ο Λάζαρος Μπαχτσεβάνος, υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και αναφέρθηκε σε κάποια πρωτοποριακά πράγματα που παρουσιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τόνισε ότι θέλουν «φρέσκο» κόσμο στην Τούμπα.
Για το ελικοπτεράκι που πετούσε πάνω από την Τούμπα: «Το ελικοπτεράκι είχε πάνω του κάμερα υψηλής ευκρίνειας και παίρνει κάποια πλάνα εντυπωσιακά. Χθες πήρε εντυπωσιακά πλάνα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Υπήρχαν δυο άνθρωποι που χειριζόταν το ελικόπτερο αλλά και τα πλάνα που θα τραβάει. Ακόμα επεξεργαζόμαστε τα πλάνα και πραγματικά είναι πάρα πολύ εντυπωσιακά».
Για το ντεσιμπελόμετρο: « Είναι μια ιδέα που είχαμε εδώ και πολύ καιρό , στην ουσία είναι ένα παιχνίδι που θέλαμε να κάνουμε με τους οπαδούς. Είναι γεγονός για το πόσο δυνατά φωνάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και εμείς θέλαμε να τους μετρήσαμε. Χθες έφτασε γύρω στα 110 ντεσιμπέλ αλλά έβρεχε κιόλας και νομίζουμε ότι στο μέλλον θα το ξεπεράσουμε».
Στη συνέχεια ανέφερε: «Είμαστε σε συνεχή εγρήγορση ,θέλουμε την επαφή με τον κόσμο, στο μέλλον έχουμε προγραμματίσει πολλά πράγματα που σιγά-σιγά βγαίνουμε.  Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια νέα εικόνα της Τούμπας προς τα έξω και να προσελκύσουμε φρέσκο κόσμο που θα θέλει να δει όλα αυτά που θα παρουσιάζουμε».
Για την παρουσία του κόσμου: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, ο κόσμος έχει δείξει το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για αυτόν και με τα εισιτήρια διαρκείας που πουλήσαμε φέτος με αύξηση 50% από την περσινή χρονιά, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια τα εισιτήρια έχουν υψηλότερες πολίσεις. Ο στόχος είναι κάθε χρόνο να παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: