Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Θα γλιτώσει ο Άρης;

«Ντου στα Αποδυτήρια» για τα απανωτά κτυπήματα στον Άρη, που τελειωμό δεν έχουν. Υπάρχει φως στο τούνελ; Αυτό που συμβαίνει με τον Άρη είναι φοβερό. Τα χτυπήματα διαδέχονται το ένα το άλλο κι άντε να δούμε τι θα γίνει. Θα μπορέσει αυτή η ιστορική ομάδα με την βαριά φανέλα και τον πολύ λαό πίσω της να ορθοποδήσει; Θα καταφέρει να γλιτώσει;
Βασανίζεται
Ο Άρης εκεί που μέχρι πριν από μερικά χρόνια είχε μια αξιοπρεπέστατη ομάδα, με καλούς παίκτες, τον Κούπερ προπονητή, καλές θέσεις στο πρωτάθλημα και προκρίσεις στην Ευρώπη, τώρα βασανίζεται και βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, πληρώνοντας λάθη ετών.
Σαν τα πουκάμισα
Πέρυσι γλίτωσε στο τσακ τον υποβιβασμό. Φέτος είναι στην ουρά της βαθμολογίας και δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη. Το ρόστερ είναι κάτω του μετρίου. Οι προπονητές την τελευταία διετία αλλάζουν σαν τα πουκάμισα.
Όλα μαζί
Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, έρχεται και η ήττα από τον «αιώνιο αντίπαλο» ΠΑΟΚ και, μάλιστα, με ανατροπή από τον δικέφαλο. Συν ένας σοβαρός τραυματισμός για τον Τριανταφυλλάκο. Και την επόμενη μέρα σκάει και η αρνητική είδηση για το άρθρο 99.
Πόσα να αντέξει ακόμα αυτή η ομάδα, λοιπόν; Όλα μαζί τής έχουνε πέσει. Δεν ξέρει τι της ξημερώνει. Οικονομικά, αγωνιστικά, σε όλα.
Για ανάχωμα
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης είναι αρκετά καθησυχαστική, αφού μιλάει για «προσωρινό ανάχωμα στην προσπάθεια εξυγίανσης». Και παράλληλα περνάει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση όταν κάνει λόγο «για άλλα μοντέλα, τα οποία τα δημιούργησαν λαοπλάνοι παράγοντες, προκειμένου να ποδηγετήσουν τον Άρη».
Από… χθες ο επενδυτής
Εδώ, όμως, ένα πράγμα και μόνο έχει σημασία πέρα από δηλώσεις και ανακοινώσεις. Θα καταφέρει ο Άρης να σωθεί; Και οικονομικά και αγωνιστικά. Αυτό μετράει και τίποτα άλλο.
Όπως και να έχει, σε ένα πράγμα φαίνεται να συμφωνούν όλοι ώστε να υπάρξει φως στο τούνελ. Στον επενδυτή, ο οποίος θα βάλει πλάτη για να βγει ο Άρης από το λούκι. Ο επενδυτής, όμως, πρέπει να βρεθεί εδώ και τώρα. Σύντομα. Χθες, αν γινόταν! Διαφορετικά, τα πράγματα θα είναι πιο σκούρα από ποτέ.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: