Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Τέσσερα «ναι» για Μήτρογλου σε Λίβερπουλ!!

Τέσσερα διαφορετικά ζευγάρια μάτια έχουν τσεκάρει ενδελεχώς από την Λίβερπουλ τον Μήτρογλου και δίνουν το ΟΚ για επικείμενη κίνηση της ομάδας για την απόκτησή του.
Οι σκάουτερ της Λίβερπουλ έχουν δει από κοντά τον Μήτρογλου σε πάνω από 6 αναμετρήσεις με Ολυμπιακό αλλά και Εθνική ομάδα. Ο chief scout, Μπάρι Χάντερ, ο Ντέιβ Φάλοους, επιτελικό στέλεχος του τμήματος σκάουτινγκ, ο Μάικλ Έντουαρντς, αναλυτής παικτών καθώς και ο τεχνικός των «ρεντς», Μπρένταν Ρότζερς έχουν αποκτήσει πλήρη εικόνα για τον ποδοσφαιριστή και το τι μπορεί να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Οι τρεις εξ αυτών έχουν παρακολουθήσει εν δράσει τον διεθνή φορ ενώ εδώ και μέρες έχει ανακύψει πληροφορία πως και ο Ρότζερς έχει βρεθεί σε ματς που έπαιξε ο Μήτρογλου.
Ο «Μητρογκόλ» έχει αποσπάσει τέσσερα «ναι» με τους προαναφερθέντες να έχουν κάνει ακόμα και 2 ειδικές συναντήσεις για το χατήρι του και να συμφωνούν στο 100% για τα προσόντα του και τις μεγάλες προοπτικές που έχει ως παίκτης. Άπαντες έχουν ανάψει το πράσινο φως για κίνηση της ομάδας να τον κλείσει είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι και η υπόθεση έχει να κάνει πια με τις οικονομικές προθέσεις της διοίκησης. Όπερ σημαίνει τα χρήματα που έχει την πρόθεση να δαπανήσει για τον Μήτρογλου. Όπως έχετε διαβάσει από το Gazzetta εδώ και αρκετές μέρες ο Ρότζερς έχει ολόκληρο... φάκελο για τον Μήτρογλου, έχοντας μελετήσει αναλυτικά τον παίκτη.
Το γεγονός πάντως πως ο Μήτρογλου τυγχάνει καθολικής αποδοχής σε μία ομάδα του βεληνεκούς της Λίβερπουλ σίγουρα δείχνει πολλά για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και την αξία του...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: