Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

“Αλλαγή όλη η άμυνα”

λεο-610x350
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης, φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του Arena FM 89,4 και μίλησε μεταξύ άλλων για το ντέρμπι με τους “κίτρινους”, την σημασία της πειθαρχίας σε μια ομάδα αλλά και τις προσθήκες που χρειάζεται ο “Δικέφαλος”.
Aναλυτικά είπε:
Για το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκαν οι Λούκας και Στοχ:
“Θα ήθελα να ρωτήσω αν τιμωρούνταν οι Λούκας και Στοχ για πιο λόγο έπαιξαν; Η πειθαρχία είναι πειθαρχία. Όταν τιμωρείς κάποιους παίκτες τους τιμωρείς. Για εμένα πειθαρχικό παράπτωμα είναι αν δεν αποδώσουν. Πρέπει να καταλάβει ο Στέφενς που βρίσκεται. Η πειθαρχία ξεκινάει από τα αποδυτήρια.  Αρχικά ήθελα να κρατήσει τα προσχήματα ο Στέφενς αλλά όταν έχανε το παιχνίδι τους έβαλε”.
Για τον Χακόπμπο:
“Ο Χακόπμο είναι καλός παίκτης αλλά πρέπει να κρατάει τα προσχήματα και να καταλάβει πως βρίσκεται στον ΠΑΟΚ. Δε μπορεί να συμπεριφέρεται όπως θέλει”.
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ – Άρης:
“Ο Άρης δε μπορούσε να κερδίσει ακόμα και άμα έπαιζε εκατό χρόνια. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανώτερος”.
Για τις αποδοκιμασίες στους Ολίσε και Σαλπιγγίδη:
“Κακώς θεωρώ πως αποδοκιμάστηκε ο Ολίσε και πιστεύω πως θα χρειαστεί στον ΠΑΟΚ. Δε πρέπει να αποδοκιμάζουμε έναν παίκτη επειδή δεν έπαιξε σε δύο παιχνίδια. Όσο αναφορά τον Σαλπιγγίδη μη ξεχνάμε πως όταν έβγαινε το σκορ ήταν 0-1. Όποιος και να έβγαινε θα υπήρχαν αποδοκιμασίες. Έτσι είναι ο κόσμος και αυτή είναι η μπάλα στην Ελλάδα”.
Για τα λάθη του Στέφενς:
“Δεν ήταν κακός ο ΠΑΟΚ απλά έκανε ευκαιρίες και δεν έβαζε γκολ. Θα μπορούσε ο Στέφενς να ξεκινούσε τους Λόυκας και Στοχ, να καθάριζε το παιχνίδι και μετά να τους ξεκούραζε. Ρίσκαρε πολύ το παιχνίδι”.
Για τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν:
“Η άμυνα μας είναι αργή. Αν υπάρχει ένας καλός επιθετικός θα μας κάνει ζημιά. Ήδη έπρεπε να έχει κλείσει παίκτες ο ΠΑΟΚ. Εκτός του Κίτσιου όλη η υπόλοιπη άμυνα του ΠΑΟΚ θέλει αντικατάσταση. Εφόσον δε βγήκαν οι μεταγραφές χρειάζονται άλλες. Η ομάδα θέλει άμυνα, κεντρικό χαφ και σέντερ φορ”.
Για τους Στοχ και Λούκας:
“Οι Στοχ και Λούκας είναι εξαιρετικοί παίκτες και μπορούν να αλλάξουν με μια κίνηση το παιχνίδι. Ο πρώτος έχει την ταχύτητα και το σουτ ενώ ο δεύτερος την τεχνική κατάρτιση”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: