Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Τσαρούχας στο Metropolis: «Ο Άρης χρειάζεται ομοψυχία»

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη Νίκος Τσαρούχας φιλοξενήθηκε στο Aθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για την κατάσταση του Άρη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα χρειάζεται ομοψυχία.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση μετά την αρνητική απάντηση του δικαστηρίου για το άρθρο 99:«Είναι πολύ αργά για δάκρυα. Το κλάμα περισσεύει. Όποτε ο Άρης ήταν σε φάση αναβάθμισης, μπήκαν άνθρωποι με ζήλο, αδιαφορώντας για την οικογένεια του Άρη. Κάποιοι λογοδότησαν. Και τι έγινε; Γίνεται καλύτερος ο Άρης; Για να σωθεί ο Άρης που είναι δύσκολο όπως έχουν έρθει τα πράματα, θέλει ομοψυχία. Ο Άρης δεν έχει τον μεγάλο επενδυτή δίπλα του και να ακολουθήσουν και άλλοι, ώστε η ομάδα να προχωρήσει μπροστά. Για παράδειγμα η ΑΕΚ έχει ισχυρό μεγαλομέτοχο έστω και εκεί που βρίσκεται επενδύοντας για το μέλλον σε ένα καλύτερο αύριο».


Για τον επενδυτή: «Πρέπει να έρθει από έξω ένας επενδυτής, αν όχι στο οικονομικό μέγεθος του Ιβάν Σαββίδη, κάτι ανάλογο. Αυτό είχε γίνει κάποτε με το άρθρο 44. Χάσαμε όλοι τα λεφτά μας. Τα χρέη τότε μηδενιστήκανε, εκτός του Δημοσίου που ήταν ρυθμισμένα. Από τις 900.000 ευρώ που μου χρεωστούσε ο Άρης ήταν να πάρω μόνο το 10% και αυτά τα χάρισα. Όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι επιφανείς Αρειανοί. Ο Γιάννης Κόντης, μαζί με τον Σκόνδρα αλλά και τον Super 3 αψηφήσανε εκείνη την διευκόλυνση και είπανε εδώ είμαστε».


Τέλος για τον Ηλιάδη: «Βλέπω τον Ηλιάδη ο οποίος κάνει μια προσπάθεια να βρει επενδυτή το βλέπω, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα αυτή την εποχή και εγώ το καταλαβαίνω. Τέλος θέλω να πω πως την Κυριακή παίζουμε στην Θεσσαλονίκη και θα πρέπει άπαντες να είμαστε εκεί»Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: