Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Μανταντά: «Δεν ταξιδέψαμε στο Λονδίνο για διακοπές»

Η Μαρσέιγ έχει απογοητεύσει φέτος στο Champions League καθώς έχει ηττηθεί και στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει. Ο τερματοφύλακας των Γάλλων, Στίβ Μανταντά ,πάντως, δεν χάνει την αισιοδοξία του.

Μανταντά: «Δεν ταξιδέψαμε στο Λονδίνο για διακοπές»
Ο τερματοφύλακας της Μαρσέιγ, Στιβ Μανταντά, με αφορμή το αποψινό παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Emirates για την 5η αγωνιστική του Champions League, δήλωσε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να κάνει ζημιά στην ομάδα του Λονδίνου.

«Η Μαρσέιγ έχει περηφάνια και θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο στους δύο τελευταίους αγώνες του ομίλου. Δεν ήρθαμε στο Λονδίνο για διακοπές», δήλωσε ο Μανταντά για να προσθέσει: «Το να παίξεις με την Άρσεναλ στην έδρα της είναι πάντα δύσκολο, πόσω μάλλον φέτος που βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα. Στο ποδόσφαιρο πάντως γίνονται εκπλήξεις».

Η γαλλική ομάδα πάντως εκτός από την κακή της πορεία στην Ευρώπη, δεν πάει καλά ούτε στο γαλλικό πρωτάθλημα. Εκεί βρίσκεται ήδη δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν και οι ελπίδες της για τον τίτλο έχουν ελαχιστοποιηθεί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: