Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

«Μπορεί τη νίκη ο ΠΑΟΚ»

omari+tetradze
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής της Ζετίσι από τον Καζακστάν,  Ομάρι Τετράτζε για το επερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σαχτιόρ Καραγκαντί.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Ομάρι Τετράτζε:
Για τον καιρό στο Καζακστάν: “Εδώ που βρίσκομαι εγώ έχει περίπου δέκα βαθμούς. Ο καιρός είναι ζεστός για την εποχή. Βέβαια βρίσκομαι στο νότιο Καζακστάν, που είναι πιο ζεστά. Στην Αστανά έχει μείον επτά βαθμούς”.
Για τον τρόπο παιχνιδιού της Σαχτιόρ: “Η Σαχτιόρ είναι μια καλή ομάδα, που της αρέσει να παίζει στην αντεπίθεση. Περιμένει τον αντίπαλο στην άμυνα και χτυπάει στη κόντρα”.
Για τα δυνατά στοιχεία της Σαχτιόρ: “Είναι μια πολύ πειθαρχημένη ομάδα. Το δυνατό της σημείο είναι πως είναι πολύ προσεκτική, οργανωμένη, ακούει τον προπονητή της και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο μεσοαμυντικό κομμάτι”.
Για το αν έχει παρακολουθήσει τον φετινό ΠΑΟΚ: “Είδα τον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι με τη Σαχτιόρ. Έχω να πω πως είναι πολύ καλή ομάδα. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αλλά αν ο ΠΑΟΚ παίξει όπως μπορεί έχει σημαντικές πιθανότητες να κερδίσει”.
Για τον ποιο επικίνδυνο παίκτη της αντιπάλου του ΠΑΟΚ: “Ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Σαχτιόρ είναι ο διεθνής επιθετικός ο Φινοτσένκο, ο οποίος έκανε μια πολύ καλή χρονιά και είναι πολύ επικίνδυνος.”
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: