Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

«Ζεστό» χρήμα από τον Ιβάν!!

Την προσπάθειά του να χρηματοδοτήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω της νέας διαδικασίας Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου που προκηρύχτηκε χθες από τη διοίκηση του συλλόγου.

«Ζεστό» χρήμα από τον Ιβάν
Στις 20 Δεκεμβρίου προκηρύχτηκε η νέα διαδικασία της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά την οποία ο Ιβάν Σαββίδης θα συνεχίσει την προσπάθειά του να χρηματοδοτεί τον σύλλογο.

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» δείχνει να επιμένει στο πλάνο που έχει θέσει για τον σύλλογο και δεν αλλάζει σε τίποτα τις αποφάσεις που έχει λάβει για αυτόν.

Μέχρι στιγμής ο ομογενής επιχειρηματίας έχει βάλει 25 εκατ. ευρώ σε δύο διαδοχικές ΑΜΚ, οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2012 και τον Φεβρουάριο του 2013.

Τώρα, όμως, ο Σαββίδης χρειάζεται να βάλει κάποια ακόμη εκατομμύρια για να κλείσει χωρίς απώλειες αυτή η χρήση και φυσικά για να τονωθούν τα ταμεία της ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, τα χρήματα δεν θα φθάνουν στα προηγούμενα ποσά.

Από εκεί και πέρα, στην τακτική Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν κάποια υπικά θέματα με τις εγκρίσεις οικονομικών καταστάσεων, την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και τις αμοιβές των ορκωτών, θέμα και για την πιθανή αντικατάσταση του Σπύρου Μηλιωρίδη στο συμβούλιο, αλλά και την έγκριση αμοιβών σε μέλη του συμβουλίου.

Από σήμερα στο Καζακστάν

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι θα αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για το Καζακστάν, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίζει τη Σαχτέρ Γκαραγκαντί για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν στις 5 το απόγευμα, αφού το κρύο είναι τσουχτερό και οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η «ασπρόμαυρη» αποστολή αποτελούν οι Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Νέτσιντ.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Μιγκέλ Βίτορ, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, και ο Λίαμ Λόρενς που παρουσίασε ενοχλήσεις στη γάμπα. Επίσης αποκλείστηκε ο εκτός πλάνων Ινίγο Λόπεθ με πρόβλημα στον λαγονοψοΐτη, όπως και ο Χακόμπο Σανθ, που πάντως προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα μετά τη λήξη της τιμωρίας του. Στην αποστολή επέστρεψε ο Σωτήρης Νίνης μετά την απουσία του από αυτή κόντρα στον Άρη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: