Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

“Μέσα στους στόχους μας”

mt_803790_PAROYSIASH_OMADAS_2013_2014_KAE_ARHS_25-11-2013
Ο Γιάννης Αθηναίου, κατά την παρουσίαση του Άρη, είπε πως κάποια αποτελέσματα της ομάδας θα μπορούσαν να είναι καλύτερα φέτος και χαρακτήρισε κίνητρο την ώθηση που παίρνουν αυτός και οι συμπαίκτες του από τον κόσμο.
Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος γκαρντ:
“Είναι πολύ σημαντικό για μας να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι κοντά στην ομάδα, που έχουν αποτελέσει μεγάλα ονόματα στο χώρο του μπάσκετ και ειδικότερα στην ομάδα του Άρη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρίσκονται πάλι κοντά στην ομάδα και μας δίνει έξτρα δύναμη να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δίνουμε το 100% κάθε μέρα που περνάει”.
Σε ερώτηση για το πως κρίνει την πορεία της ομάδας είπε: “Η ομάδα είναι απόλυτα μέσα στους στόχους της και θέλουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα κάποια αποτελέσματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε, χάθηκαν παιχνίδια στο καλάθι, θα μπορούσαν να είναι καλύτερα για μας. Θα προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε και να έχουμε πολύ καλύτερη συνέχεια”.
Για τα συνεχόμενα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: “Μιλάμε για τις δύο καλύτερες στην Ελλάδα και δύο από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Θέλουμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να διορθώνουμε τα λάθη μας και να τα χρησιμοποιήσουμε ως οδηγούς για την συνέχεια”.
Για την ενεργοποίηση του κόσμου του Άρη: “Ευθύνη από τη στιγμή που παίζεις στον Άρη υπάρχει και μόνο από το όνομα. Το ότι έχουν ενεργοποιηθεί τόσοι άνθρωποι γύρω από την ομάδα και στηρίζουν και οικονομικά για μας αποτελεί επιπλέον κίνητρο ώστε να δουλέψουμε και να ξέρουμε ότι πρέπει να έχουμε στόχο κάθε μέρα την προπόνηση και τα παιχνίδια και να μη μας απασχολεί τίποτα άλλο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: