Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

“Δε καταρρίπτεις την ιστορία με μια διάταξη”

2010083100253-preview
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Περιφερειακός σύμβουλος, Ευθύμης Φωτόπουλος, για την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου να ανακληθεί η απόφαση της οικονομικής επιτροπής.
Αναλυτικά είπε:
Για την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου:
“Η απόφαση που έκανε το περιφερειακό συμβούλιο έχει να κάνει με το εξής: Να μη σταλθεί στα δικαστήρια η απόφαση για τη διάλυση του Ηρακλή. Να  γυρίσει το χαρτί στον ΣΔΟΕ για τις ατασθαλίες κάποιων διοικούντων του Ηρακλή. Επιπλέον, να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που οδήγησαν τον Ηρακλή σε αυτή τη κατάσταση και να  παραμείνει ως έχει ο σύλλογος και να συνεχίσει την προσφορά του στον αθλητισμό και τη χώρα. Να κάνουμε την επιτροπή από περιφερειακούς συμβούλους, βουλευτές, από μέλη του Ηρακλή, από τον δικηγόρο της περιφέρειας και από το υπουργείο αθλητισμού για να συζητηθεί με το υπουργείο οικονομικών το θέμα. Τέλος, με πρωτοβουλία των βουλευτών ν προχωρήσει η τροπολογία ώστε να μη βρεθεί άλλη ομάδα στη δυσάρεστη θέση του Ηρακλή”.
Για τη σημασία του ιστορικού συλλόγου του Ηρακλή:
“Δεν πρέπει να λειτουργούμε μόνο κατά νόμο αλλά και να βοηθάμε τις ομάδες που έχουν ανάγκη. Για αυτόν το λόγο ζητήσαμε να τιμωρηθούν αυτοί που έδρασαν εις βάρος του Ηρακλή και ο σύλλογος να συνεχίσει να προσφέρει στη πόλη το έργο του. Ο Ηρακλής υπάρχει από το 1908 και έχει προσφέρει Εθνική δράση. Δε μπορείς της ιστορία να την καταρρίψεις με μια διάταξη. Αν κάποιοι θέλουν την περιουσία να πάρουν την περιουσία του Ηρακλή να κοιτάξει αλλού. Ο ΠΑΟΚ δίνει 13.000.000 και ο κύριος Στουρνάρας τα αρνείται. Επιπλέον δε γίνεται οι άλλες περιφέρειες κάνουν ότι θέλουν και στη Βόρεια Ελλάδα να μη γίνεται τίποτα. Η απόφαση που πάρθηκε χθες είναι ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: