Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

«Το καλύτερο πρωτάθλημα η Πρέμιερ Λιγκ»!

cech
Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Πετρ Τσεχ πιστεύει πως η Πρέμιε Λιγκ γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική, ενώ δεν τον εκπλήσσει η μέχρι τώρα βαθμολογία.
Τις πρώτες εννέα ομάδες του βαθμολογικού πίνακα τις χωρίζουν μόλις οκτώ βαθμοί έπειτα από δώδεκα παιχνίδια, με τη Τσέλσι να βρίσκεται στη τρίτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.
Ο Τσεχ τόνισε πως η ικανότητα όλων των ομάδων οφείλεται το γεγονός πως όλες έκαναν πολύ καλές μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι και αυτό βοήθησε να κλείσει η ψαλίδα ανάμεσα στις ομάδες.
«Από την αρχή της σεζόν ήμουν σίγουρος πως θα διεξαγόταν ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κοιτάξτε τα ποσά που έχουν ξοδέψει οι ομάδες για την ενίσχυσή τους. Είναι απίστευτα ποσά, όχι μόνο για τα μεγάλα κλαμπ, αλλά για όλα», δήλωσε ο Τσέχος διεθνής.
Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ποιότητα τους αγγλικού πρωταθλήματος: « Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και όλοι θέλουν να παίξουν εδώ. Η διοργάνωση γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική καθώς μέχρι και η τελευταία ομάδα διαθέτει καλούς παίκτες. Πλέον, υπάρχει μικρή διαφορά στην δυναμικότητα των ομάδων».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: