Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Η απολογία Μαρινάκη για τα «στημένα»

Ως απολύτως αβάσιμες αποκρούει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τις κατηγορίες για εμπλοκή του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, κατά την απολογία του στον εφέτη ανακριτή.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατηγορείται για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση και σε κακουργηματική εκβίαση, καθώς και για δωροδοκία με αλλοίωση αποτελέσματος, καταθέτοντας υπόμνημα στον ειδικό εφέτη ανακριτή, Γιώργο Αυτέρη, ο οποίος ερευνά το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Στην απολογία του ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών αρνείται κατηγορηματικά και αποκρούει ως απολύτως αβάσιμες όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται όπως αναφέρθηκε στη «ΔΙΚΗ» στον ΣΚΑΪ.
Παράλληλα στο υπόμνημά του εμφανίζεται να περιγράφει για πρώτη φορά ότι απαντά στις νόμιμες υποκλοπές της ΕΥΠ, αναπτύσσοντας τους ισχυρισμούς του για δύο τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Αχιλλέα Μπέο στις 22/1/2011 (ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου) και 1/2/2011 (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός - ορισμός Σιδηρόπουλου).
Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αναφέρεται και στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού (2-1) στις 19/2/11, όπου διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Καλλόπουλος, ο οποίος επίσης κατηγορείται για κακούργημα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: