Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

«Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ, πιο δύσκολα από ότι περιμέναμε»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο προπονητής Σάββας Παντελίδης σχολιάζοντας το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Είναι σαφέστατα δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ, ωστόσο ήρθε πιο δύσκολα από ότι θα περίμενε κανείς. Ο Άρης έχει προβλήματα, είχε απουσίες που παίζουν κάποιο ρόλο και πριν το ματς όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ θα έφτανε σε μια άνετη νίκη. Ωστόσο, ο Άρης κρατήθηκε στο παιχνίδι και από την ικανότητα του Διούδη και επειδή ήταν αμυντικά προσηλωμένος. Και στο ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα να διασπάσεις μια καλά οργανωμένη άμυνα. Αν έμπαινε από την αρχή ένα γκολ ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Μου άρεσε πολύ ο ΠΑΟΚ. Είχε υπομονή στο παιχνίδι του, ηρεμία, και το πιο σημαντικό ότι σε καμία στιγμή δεν έφυγε από το πλάνο του, προσπαθώντας με σωστό τρόπο να διασπάσει μια προσηλωμένη άμυνα. Παράλληλα ήταν πολύ προσεκτικός και στα αμυντικά του καθήκοντα. Αν υπήρξε κάποιο αδύναμο σημείο αυτό θα μπορούσε να εντοπιστεί στην αναποτελεσματικότητα».

Για το πώς είδε τον Άρη: «Παρουσιάστηκε με μεγάλη προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι και είχε μεγάλη διάθεση. Αγωνίστηκε με πάθος και ψυχή, κάτι το οποίο ήταν αυτονόητο δεδομένης και της ιδιαιτερότητας της αναμέτρησης. Ήταν πολύ οργανωμένος και μεταξύ άλλων του στοίχισε το γεγονός πως δεν μπόρεσαν οι παίκτες του να κρατήσουν περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: