Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Ηλιάδης: «Οι Ύαινες κάνουν πάρτι»

d607686928b0667e8ebc9c0cfc944aa2_XL
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης φιλοξενήθηκε στον Arena Fm 89,4 και μίλησε για την απόρριψη στο αίτημα υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99. Παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του Άρη, τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού και ότι η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Δεν υπάρχει λόγος πανικού, η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Βλέπω όμως με έκπληξη ότι οι ύαινες είναι πάρα πολλές, γιατί στον Άρη μόνο ύαινες υπάρχουν και κάνουν πάρτι. Περιμένουν τέτοιες ευκαιρίες για να βγαίνουν και να λένε πράγματα τα οποία δεν υφίσταται.
Από εκεί και πέρα έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κ. Αργυριάδη και στο νομικό επιτελείο που χειρίζεται την υπόθεση και θεωρώ ότι ο Άρης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Μέχρι τώρα είμαστε συνεπής σε όλες μας τις υποχρεώσεις, αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες και πρέπει να δρομολογήσουμε τις εξέλιξης για να μην αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα».
Για το άμα υπάρχει εσωτερικός πόλεμος: «Άνθρωποι οι οποίοι φέρανε τον Άρη σε τέτοια κατάσταση, βγαίνουνε και μιλάνε λες και όλα αυτά δημιουργήθηκαν το τελευταίο τετράμηνο. Εμείς δεν το βάζουμε κάτω , από τις δυσκολίες που συναντάμε παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε».
Για το αν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν έμπαινε η μπάλα μέσα: «Θα μπει η μπάλα μέσα ,η ομάδα μας πασχίσει κάθε Κυριακή να κερδίσει αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Είμαι αισιόδοξος πάντως ότι η βαθμολογική συγκομιδή στα επόμενα παιχνίδια θα είναι τέτοια για να ηρεμίσουμε και εμείς και ο κόσμος μας. Την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία, Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ,πιστεύω στα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα έρθει το τρίποντο».
Για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς: «Πιστεύω απόλυτα στις ικανότητας του κ. Μιλίνκοβιτς, δουλεύει πολύ , ξέρει ποδόσφαιρο και πιστεύω θα τα καταφέρει. Δεν αμφισβητήθηκε ποτέ η αξία του».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: