Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Γιατί δεν τα είπε μετά το 4-0;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναρωτιέται στο blog του στο gazzetta κάποια πράγματα σχετικά με τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Διάβασα με μεγάλη προσοχή τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη, μετά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.
Να ξεπεράσω αυτό το, «δεν μας κέρδισε ο Ολυμπιακός, εμείς χάσαμε», διότι πραγματικά ήταν...επική αυτή η ατάκα μετά από ένα 4-0.
Απλά θέλω να σταθώ στα υπόλοιπα που είπε ο Σαββίδης κι αφορούν τη διαιτησία, που εχθρεύεται τον ΠΑΟΚ, που αποτελεί ντροπή και που εξαιτίας της και εξαιτίας της ΕΠΟ ο ΠΑΟΚ θα φύγει από τη Λίγκα, αν δεν αλλάξει η κατάσταση (φαντάζομαι πως όλα αυτά δεν έχουν, βέβαια, σχέση με την έφεση για τα 800 χιλιάρικα στον Δώνη) και τέλος πάντων όσα άλλα υπονοούν.
Και αναρωτιέμαι, γιατί όλα αυτά τα καταγγελτικά δεν τα είπε το αφεντικό του ΠΑΟΚ μετά το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 4-0 και τα είπε μία αγωνιστική μετά, στο τέλος του ΠΑΟΚ-Άρης 3-1. Δηλαδή, να έβγαινε με το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 4-0, όπως βγήκε χθες βράδυ στη Νόβα στο τέλος του ΠΑΟΚ-Άρης 3-1 και να δήλωνε, μεταξύ άλλων:
«Τα βλέπετε τα όσα συμβαίνουν κάθε εβδομάδα.
Εγώ θα τα παρομοίαζα με τις τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις ενός ανθρώπου που αργοπεθαίνει.
Αν δεν κάνει κάτι η Ομοσπονδία, ο ΠΑΟΚ δε θα μείνει στην Λίγκα.
Έχουμε όλοι δικαίωμα σε ίση μεταχείριση από την διαιτησία, δεν γίνεται να μας παίζουν 70%-30% κόντρα σε κάθε αγώνα.
Βλέπουμε κάποια περίεργα παιχνίδια, οι ίδιοι άνθρωποι που τα δημιουργούν θα κουραστούν".
Δεν θα είχαν μεγαλύτερη αξία, αν τα έλεγε μετά την τεσσάρα στο Καραϊσκάκη; Άλλωστε, «δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ έχασε».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: