Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

«Ο ΠΑΟΚ είναι παντού…»

paok-saxter
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Μανσούρ Καλίγιεφ, υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Σαχτιέρ Καραγκαντί και αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Μανσούρ Καλίγιεφ:
Για το πως περιμένει ο κόσμος της Σαχτιέρ το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Με πολύ μεγάλη ανυπομονησία. Δεν είχαμε μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και όλοι θέλουν να κερδίσει η ομάδα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ”.
Για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν την ώρα του αγώνα: “Θα κάνει κρύο έξω από το γήπεδο, γύρω στους μείον πέντε βαθμούς Κελσίου. Παρόλα αυτά είναι καλός καιρός σε σύγκριση με τις θερμοκρασίες που έχει συνήθως εδώ πέρα. Το γήπεδο είναι κλειστό, θα έχει γύρω στους δώδεκα βαθμούς μέσα. Δεν υπάρχει πρόβλημα για να διεξαχθεί το παιχνίδι”.
Για το πόσοι φίλαθλοι της Σαχτιέρ θα βρίσκονται στο γήπεδο: “Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια, αλλά δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το εάν το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Σύμφωνα με την εμπειρία μου περιμένω γύρω στους 20.000 οπαδούς. Επιπλέον, υπάρχει ειδικό τμήμα που θα φιλοξενηθούν 100 φίλοι του ΠΑΟΚ. Έχουν ήδη γίνει οι προετοιμασίες. Παρόλο που ο ΠΑΟΚ είναι παντού, δεν έχω κάποια ενημέρωση για ομογενείς οπαδούς του στο Καζακστάν. Δεν υπάρχει σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στο Καζακστάν! Μήπως οι ομογενείς Έλληνες εδώ είναι Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί… (σ.σ. γέλιο)”
Για το αν πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος από τον πρώτο αγώνα: “Παρακολουθήσαμε μαζί με όλη την ομάδα της Σαχτιέρ το παιχνίδι με τον Άρη. Ο ΠΑΟΚ  είναι μια ομάδα με συνοχή από τον τερματοφύλακα μέχρι την κορυφή. Από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ξεχωρίζω τους παίκτες που σκόραραν στο παιχνίδι, όπως ο Αθανασιάδης.”
Για την τα επόμενα παιχνίδια της Σαχτιέρ στο Γιουρόπα Λιγκ: “Έχουν μείνει δύο αγώνες που θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη. Πάμε για τις δύο νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια και ελπίζουμε για τη δεύτερη θέση.  Στο πρωτάθλημα εξασφαλίσαμε τη θέση μας στο Γιουρόπα Λιγκ και του χρόνου”.
Για το ποια ομάδα είναι φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου: “Είναι περίπου ίδιας δυναμικότητας οι ομάδες που διεκδικούν την πρώτη θέση του ομίλου. Θα φανεί στο τελευταίο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Άλκμααρ ποιος θα επικρατήσει”.
Για το αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού: “Ο βασικός μας αμυντικός Βασίλιεβιτς προπονείται και είναι έτοιμος όπως όλη η ομάδα. Προς το παρόν δεν έχουμε απουσίες ενόψει τουν αγώνα με τον ΠΑΟΚ για οποιοδήποτε λόγο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: