Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Αργυριάδης: «Συνεχίζουμε…»

argiriadis
Ο νομικός της ΠΑΕ Άρης Αργύρης Αργυριάδης φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την απόρριψη στο αίτημα υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99 και  τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Δεν πρέπει να υπάρχει ουσιαστικός λόγος ανησυχίας, είναι μια αρνητική απόφαση και σαφέστατα πρέπει να προσπαθήσουμε αυτή να ανατραπεί. Για μένα δεν υπάρχει μεγάλος λόγος ανησυχίας για δυο λόγους. Πρώτον γιατί οι περισσότεροι συμβαλλόμενοι περίπου το 70% έχουν υπογράψει ότι η συμφωνίας τους ισχύει ανεξαρτήτου επικύρωσης, και δεύτερον γιατί ο Άρης διατηρεί το δικαίωμα να πάει στο εφετείο Θεσσαλονίκης, να ζητήσει να επανεξεταστεί η απόφαση, σε δεύτερο βαθμό και στο πλαίσιο αυτί να υποβάλει αίτημα προσωρινής διαταγής. Δεν υπάρχει λόγος πανικού, σαφέστατα χάθηκε μια μάχη αλλά δεν χάθηκε ο πόλεμος. Αν μπει φρέσκο χρήμα της τάξης των 4 εκ. ευρώ στον Άρη σε συνδυασμό με το άρθρο 99, όλα αλλάζουν. Αλλά για την ώρα έχουμε μόνο την προσπάθεια για το άρθρο 99 και δεν έχουμε το χρήμα. Κάτι τέτοιο λέει και η απόφαση.
Ο δρόμος αυτός δεν  είναι στρωμένος από ροδοπέταλα και το ξέραμε από την αρχή. Επηρέασε το δικαστήριο το ότι ο Άρης βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Η ομάδα δεν πηγαίνει καλά οπότε τα έσοδα της είναι μειωμένα. Υπάρχουν πολλές πτυχές αυτής της απόφασης και όλα μετράνε. Λόγος πανικού δεν υπάρχει, λόγος ανησυχίας υπήρχε και προχθές , υπάρχει σήμερα, θα υπάρχει και αύριο. Ο Άρης κάνει έναν αγώνα για να διασφαλίσει την βιωσιμότητα του, δεν άλλαξε ριζικά η κατάσταση του. Ούτε θα άλλαζε με την επικύρωση. Θα ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα αλλά δεν θα έλυνε όλα τα προβλήματα του».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: