Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Το 2014 θα είναι η χρονιά του ελληνικού μπάσκετ!!

Για ποιον λόγο πιστεύουμε πως η επόμενη χρονιά θα είναι εξαιρετική; Τι περιμένουμε και τι γίνεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο; Η απάντηση στον sportdog! Τα έχετε διαβάσει προ καιρού όλα αυτά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μικρών κατηγοριών Εθνικών ομάδων που θέλει η Ελλάδα. Ευρωμπάσκετ για το προσεχές καλοκαίρι, Παγκόσμιο για το επόμενο θέλει η ΕΟΚ.
Ερχονται σπουδαίες φουρνιές και πάλι στο ελληνικό μπάσκετ, που έχει τον τρόπο να παραμένει ψηλά. Και αν τις διοργανώσει εδώ, έχει και πιθανότητες διάκρισης. Δεν είναι αυτό το μόνο ζητούμενο σε αυτές τις ηλικίες, αλλά από κάθε άποψη δίνει ώθηση στο άθλημα.
Στέλνει μήνυμα έτσι η Ελλάδα ότι είναι δυνατή και εντός και εκτός παρκέ. Γι αυτό και ο σκύλος σας έχει γράψει ότι είναι πολύ αισιόδοξος για τη wild card. Αλλωστε σύντομα θα έρθουν και τα καλά νέα ως προς το τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Ισως το 2014 να είναι άλλη μια χρονιά σταθμός για το ελληνικό μπάσκετ. Οι Εφηβοι και οι Νέοι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε Ευρωμπάσκετ, η u17 στο Παγκόσμιο. Και η μεγάλη Εθνική θα είναι πιθανότατα παρούσα στην Ισπανία. Εχουν ειπωθεί πολλά για την ΕΟΚ, αλλά με τέτοιες κινήσεις και με τέτοια οργάνωση, αποδεικνύει ότι ξέρει να βρίσκει λύσεις...Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: