Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

«Θυσιάζεται» ο Βερτόγκεν!

Στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει μετακινηθεί στα τελευταία τρία παιχνίδια της Τότεναμ ο Γιαν Βερτόγκεν, καθώς ο Ντάνι Ρόουζ βρίσκεται στα… πιτς το τελευταίο μήνα.

«Θυσιάζεται» ο Βερτόγκεν
Η ανάγκη έφερε τον Γιαν Βερτόγκεν να αφήσει το κέντρο της άμυνας και να πάει στο αριστερό άκρο της, αφού μετά τον τραυματισμό του Ντάνι Ρόυζ ο Βίλας-Μπόας αναγκάστηκε να τον μετακινήσει εκεί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «σπιρουνιών» ανέφερε, στο πλαίσιο του αποψινού αγώνα με την Σέριφ για την 4η αγωνιστική του Europa League, πως πριν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον Βέλγο αμυντικό ως αριστερό μπακ είχε μιλήσει σχετικά μαζί του.

«Είχα πολλές συζητήσεις με τον Γιαν (Βερτόγκεν) σχετικά με αυτή την κατάσταση. Ο ίδιος αποφάσισε να θυσιάσει τη θέση του ως κεντρικός αμυντικός για το καλό της ομάδα», τόνισε ο Βίλας-Μπόας και συμπλήρωσε:

«Η θέση του στο κέντρο της άμυνας δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση. Ο Βερτόγκεν είναι ένας από τους μεγαλύτερους στόπερ που έχω εργαστεί μαζί του. Γνωρίζει και ο ίδιος ότι η θέση αυτή τον περιμένει κάθε φορά που έχουμε επιλογές στο αριστερό άκρο της άμυνας». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: