Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Τσαϊρέλης: «Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς»

Στην ομάδα αφιέρωσε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της τέταρτης αγωνιστικής στην Α1 ο Μιχάλης Τσαϊρέλης για την εμφάνισή του απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τσαϊρέλης: «Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς»
Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα Πατρών ο Μιχάλης Τσαϊρέλης υποβαθμίζοντας το γεγονός ότι ο ίδιος αναδείχθηκε MVP της τέταρτης αγωνιστικής. Ο ψηλός του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε 19 πόντους (με 5/6 βολές, 7/9 δίποντα, 0/1 τρίποντα), 4 ριμπάουντ (2 αμυντικά-2 επιθετικά), 2 ασίστ, 1 κόψιμο, 6 κερδισμένα φάουλ και 3 λάθη, σε 34:51.

«Οτιδήποτε πετυχαίνεις στο μπάσκετ, είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Ιδιαίτερα στην δική μας ομάδα, η οποία λειτουργεί όχι απλά με ομαδικό πνεύμα, αλλά σε οικογενειακή ατμόσφαιρα. Για αυτό και η νίκη της ομάδας επί του Απόλλωνα ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά και η δική μου διάκριση, μέσα από τις συνεργασίες και την βοήθεια των συμπαικτών μου, αλλά και την καθοδήγηση των προπονητών», δήλωσε ο 25χρονος άσος.

«Αυτό είναι το πρώτο βραβείο της χρονιάς που έρχεται στον ΠΑΟΚ. Δεν σημαίνει και τίποτα, γιατί η χρονιά είναι τόσο μεγάλη και οι υποχρεώσεις τόσο πολλές και συνεχόμενες που δεν επιτρέπεται να μένουμε για πολύ, σε κανένα αποτέλεσμα και σε κανένα γεγονός, αλλά από την άλλη είναι μία μικρή αναγνώριση, ένα παράσημο και είναι ιδιαίτερη τιμή που πηγαίνει στην ομάδα μέσα από την ανάδειξή μου σε MVP», πρόσθεσε.

«Νομίζω ότι κάθε επιτυχία και κάθε καλή στιγμή μας δίνει δύναμη για την συνέχεια και περισσότερες ευθύνες, απέναντι στους εαυτούς μας, απέναντι στην ομάδα, αλλά και σε όλους όσοι ασχολούνται και ενδιαφέρονται για τον ΠΑΟΚ, για να συνεχίσουμε την σκληρή μας δουλειά και για να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: