Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Μία αγωνιστική στον Παναθηναϊκό!

Μία αγωνιστική στον ΠαναθηναϊκόΜε μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, και πρόστιμο 55.000 ευρώ, τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αυτή ήταν η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, η οποία και ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Η πράσινη ΠΑΕ αναμένεται να καταθέσει έφεση με την οποία ελπίζει ότι θα μειωθεί η ποινή, "εξαφανίζοντας" την τιμωρία της έδρας.

Σε περίπτωση που δεν συμβεί κάτι τέτοιο ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 24 Νοεμβρίου σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 10ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 2/11/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και την υπ΄ αριθμ. 1003/2/489/8-λστ΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική και συνολική πειθαρχική χρηματική ποινή πενήντα πέντε χιλιάδων ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: