Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Πασούτιν: «Επίκεντρο ο Διαμαντίδης»

Να περιορίσει το Διαμαντίδη και να δει τους παίκτες του να παίζουν με καρδιά αλλά και συγκέντρωση περιμένει από τους παίκτες της Λοκομοτίβ Κουμπάν απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Εβγκένι Πασούτιν.

Πασούτιν: «Επίκεντρο ο Διαμαντίδης»
Από τον περιορισμό του Διαμαντίδη θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό αν η Λοκομοτίβ Κουμπάν θα είναι ανταγωνιστική την Πέμπτη απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Εβγκένι Πασούτιν.

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός στην επίθεση. Ο Διαμαντίδης, ο Γκιστ και ο Ματσιούλις μπορούν να νικήσουν τον οποιονδήποτε στις προσωπικές μονομαχίες. Ο Λάσμε είναι πλέον σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ ο Μπράμος σουτάρει καλύτερα από ποτέ. Φυσικά επίκεντρο της άμυνάς μας θα είναι ο Διαμαντίδης, που είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών στην Ευρώπη. Θα πρέπει να έχουμε, παράλληλα, ισορροπημένη επίθεση, να παίξουμε με καρδιά και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα», δήλωσε ο Ρώσος τεχνικός.

Ο Μάρκους Ουίλιαμς, που ως γκαρντ της Μάλαγα την περασμένη σεζόν έκανε ζημιά στον Παναθηναϊκό, είπε: «Παίζουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Μετά από μία κακή εμφάνιση απέναντι στη Μακάμπι, θα προσπαθήσουμε περισσότερο. Αν παίξουμε με καρφιά και σαν ομάδα, μπορούμε να κερδίσουμε. Όχι για εκείνους, αλλά για μας».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: